درباره ما

شرکت بهبود گستر سانیا در سال 1389 شمسی(سال 2010 میلادی) با هدف تولید ژل کیک و بهبود دهنده ها و امولسیفایر های صنایع آردی با برند الیاس سانیا در مشهد کار خود را آغاز کرد. این شرکت با تنوع تولید مواد اولیه به حدود 20 محصول در سال1398 نیز موفق به راه اندازی خط تولید انواع کیک های روغنی و لایه ای با برند sanico شد که توانسته علاوه بر اشتغال زایی بیش از 300 نفر به طور مستقیم و 150 نفر به طور غیر مستقیم سهم قابل قبولی در زمینه فروش محصولات خود در بازارهای داخلی و صادرات به کشورهای پاکستان، افغانستان، تاجیکستان،آذربایجان، عراق را به خود اختصاص دهد. شرکت بهبود گستر سانیا تنها شرکت متشکل در زمینه تولید همزمان انواع کیک و پودر کیک، ژل کیک و بهبود دهنده های صنایع آردی می باشد که محصولات متنوع و مرغوبی را برای قشر وسیعی از مصرف کنندگان و طیف گسترده ای از مشتریان و تولید کنندگان محصولات آردی، تولید و توزیع می نماید. شرکت بهبود گستر سانیا ضمن ارج نهادن به موضوع کیفیت ومرغوبیت تولیدات، به خلاقیت و نوآوری در فعالیتها و تولید محصولات توجه خاص مبذول داشته است و همواره تامین نیازهای مشتریان، ایجاد ضایت در مصرف کنندگان و پاسخگویی به تحولات بازار را مد نظر قرار داده است. اکنون با توجه به وفاداری، اطمینان و اعتمادی که مصرف کنندگان در ایران و کشورهای دیگر از خود نشان داده اند، شرکت بهبود گستر سانیا مسئولیت به مراتب سنگین تری در خود احساس نموده و موجب گردیده است که این مجموعه با جدیت و پشتکار در جهت ایجاد تندرستی و تامین نیازهای مصرف کنندگان جدیت نماید و تمامی این تلاش ها در جهت رضایت مشتریانی است که ارزشمند ترین دارایی و ثروت شرکت بهبود گستر سانیا می باشد.

خط مشی کیفیت، ایمنی مواد غذایی و اهداف مدیریتی شرکت بهبود گستر سانیا به شرح زیر می باشد:
1- افزایش رضایت مشتریان
2- بهبود مداوم محصول و فرآیندهای شناسایی شده شرکت
3- تهیه محصولات سالم و ایمن منطبق با استانداردهای ملی و بین المللی
4- استفاده از تکنولوژی های برتر و پیشرفته دنیا برای ایجاد تمایز در محصولات، نوآوری و خلاقیت برای دستیابی بیشتر از سهم بازارهای داخلی و خارجی و اشتغال زایی نیروی جوان کشور.
5- افزایش دانش سازمانی به منظور ارتقاء سطح علمی و مهارت، تعهد کارکنان و مسئولیت پذیری بیشتر و کار تیمی.

عوامل اساسی موفقیت شرکت بهبود گستر سانیا به شرح زیر می باشد:
- ارتباط مستحکم با مشتریان
- تحقیق و توسعه
- نوآوری و خلاقیت
- در دسترس بودن کالا
- ایجاد ارتباط مستمر با محافل و مراکز علمی و تحقیقاتی
بدیهی است با گام برداشتن در راستای اهداف فوق، به یکی از برترین شرکت های ایران و خاورمیانه در ابعاد مختلف تبدیل خواهیم شد. اینجانب مسئولیت تامین منابع استقرار سیستم های فوق را به عهده دارم و مدیران شرکت تضمین کیفیت،مسئولیت ارزیابی ، بازنگری و گزارش دهی به اینجانب را به عهده دارند. کلیه پرسنل در راستای خط مشی و اهداف سازمانی برای نیل به الزامات سیستم های مدیریت کیفیت و ایمنی و بهداشت مواد غذایی فعالیت نموده و مطابق روش های اجرائی و دستور العمل های تدوین شده، فعالیت های خود را برنامه ریزی، اجرا، ارزیابی و در قالب شاخص ها گزارش دهی نماید.
الیاس جونی
ریاست هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت بهبود گستر سانیا

مدارک و جوایز